Zeilen met een traditioneel zeilschip Zeilen op de Waddenzee Verzorgde zeilvakanties Zwerftochten of zeilwedstrijden

Onze reizen voor 2018 

 Vorig jaar waren alle reizen volgeboekt, dus wacht niet tot het laatst met boeken. 

Zeilen met Pasen (30 maart  t/m 2 April  € 255)   

Een mooi begin van het vaarseizoen  ( er zijn nog een paar plaatsen vrij ) 

Gewoon lekker het seizoen beginnen met een zwerftocht tijdens Pasen. Drie volle dagen zeilen op de Wadden. Op vrijdagavond om 20:00 uur is het inschepen om op zaterdagochtend uit te varen naar één van de eilanden. Op zondag varen we naar het volgende Waddeneiland en op paasmaandag koersen we weer op Harlingen aan. Hoewel we ook wel eens in de sneeuw gezeild hebben kan het met Pasen verassend mooi voorjaarsweer zijn. In elk geval is het op de eilanden nog lekker rustig en adembenemend mooi. Zeil mee met de oude klassieker op de Spes Mea!

De tocht gaat in elk geval door ! 

 

Foto vanaf het voordek van de Spes MeaKoks op Zee ( 9 mei  t/m 13 mei € 365)   Sorry helemaal vol 

Heerlijke geuren en smaken op het wad aan boord van de Wilhelmina

Onze zeiltochten staan al bekend om het bijzondere eten dat aan boord wordt geserveerd. Maar met ons programma Koks op Zee gaan we helemaal op de culinaire toer. Voor het Hemelvaartweekend ligt de Wilhelmina klaar en er gaan 2 koks mee die maar één doel hebben: de gasten verwennen met verrassende maaltijden! De koks zullen iedereen verbazen met hun kookkunsten. Zondagmiddag meert de Wilhelmina weer aan in Harlingen.

 

Nazomer zwerftocht  (26 augustus  - 2 september € 430)  

Een volle week zwerven over het Wad

Voor alle mensen die echt van zeilen en zwerven houden: grijp je kans en vaar een heerlijke week aan boord van de Spes Mea. Sinds de Brandarisrace in ons programma zit, is dit niet meer de laatste tocht van het seizoen, maar wel de laatste lange zwerftocht. De schoolvakanties zijn afgelopen, de eilanden zijn niet meer zo overvol en nu op hun mooist.
Voor vele zeilfanaten is een zeilzwerftocht  in het najaar een jaarlijks terugkerende tocht om bij te komen.

Op zondagavond 26 augustus tussen 20.00 en 21.00 uur schepen we in.

De nazomer zwerftocht is een echte zwerftocht, de bestemming van de dag wordt afhankelijk van wind en tij bepaald. En wanneer de omstandigheden het toelaten kan er worden drooggevallen! En wellicht kan er op Schiermonnikoog worden aangemeerd.

 

Brandarisrace (19 - 21 oktober € 195)    Sorry helemaal Volgeboekt 

De gezelligste race van het jaar 

We varen 2018 ook weer de Spes Mea en  voor dit jaar ook met de Larus 

De Spes Mea is inmiddels al vol, maar op de Larus is nog plaats voor deze tocht, in de havens liggen we naast elkaar en ook het diner is gelijktijdig en op Wadzeilers niveau. 

Inmiddels een vaste tocht van onze zeilfanaten. Met de hele bruine vloot uit Harlingen in een zeilwedstrijd naar Terschelling zeilen, waar we met z’n allen een feestje bouwen.
Dit jaar weer op de Spes Mea. Een totaal andere ervaring dan bijvoorbeeld zeilen in September. Zoveel schepen! Een magistraal gezicht, een waanzinnige beleving! Zondags geen wedstrijd, maar rustig terug zeilen naar Harlingen, bijkomend van alle spanningen, sensatie en eventueel het feest van de vorige dag.

Saturday the 15th. Zeilen met traditionele zeilschepen - Joomla Site Templates