Zeilen met een traditioneel zeilschip Zeilen op de Waddenzee Verzorgde zeilvakanties Zwerftochten of zeilwedstrijden

Inschrijven

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website
Verdere vragen of andere informatie kun je kwijt door een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen. Geef daarin aan met welke reis (of reizen) en met hoeveel personen je mee wilt gaan.

Kinderen onder de 12 jaar krijgen korting op de resisom.

Ongeveer 6 weken voor vertrek zal, afhankelijk van het deelnemersaantal, definitief bepaald worden of de reis door kan gaan. Indien de reis onverhoopt afgelast wordt, krijg je hierover zo snel mogelijk bericht en uiteraard krijg je dan de deelnamekosten terug. Minderjarige inschrijvers verklaren dat hun ouder(s) of voogt instemmen met deze inschrijving. 

Maar ons motto is dat onze reizen altijd doorgaan!

Betalingsvoorwaarden

Bij inschrijving moet je een derde van de reissom voldoen. Je krijgt hiervoor een rekening via je mailadres toegestuurd.

Het resterende bedrag moet je 1 maand van te voren betalen. Als je je terugtrekt binnen 4 weken voor vertrek, ben je de hele reissom verschuldigd. Indien je je tussen de 4 en 12 weken voor vertrek terugtrekt, ben je de helft van de reissom aan ons verschuldigd. Indien je je opgeeft als deelnemer geldt dat je je aan deze voorwaarden verplicht! Zorg dus zelf ook voor een goede annuleringsverzekering!

Per boeking zijn wij tegenwoordig genoodzaakt € 2,- euro in rekening te brengen ten behoeve van de verplichte "insolventie verzekering"

Ongeveer een week voor vertrek ontvang je een brief met de laatste gegevens en de deelnemerslijst.

Algemene voorwaarden.

Het meenemen van huisdieren is niet mogelijk op onze reizen, in overleg zijn hulphonden wel toegestaan.

Op de reizen georganiseerd door de Wadzeilers in samenwerking met Spes Mea Zeilcharters zijn de Algemene voorwaarden van de Vereniging Beroepschartervaart BBZ/TCN van toepassing. 

Deze voorwaarden kunt u via onderstaande links lezen of downloaden.

BBZ Algemene voorwaarden in het Nederlands
BBZ General conditions in English
BBZ Allgemeine Bedingungen auf Deutsch

Voorwaarden nieuwsbrief

U kunt zich inschrijven voor onze nieuwsbrief die we regelmatig versturen. Via deze site kunt u zich ten alle tijden weer afmelden, alsmede via een link in de nieuwsbrief zelf. Als u zich aanmeld voor een zeilreis, wordt u NIET MEER automatisch aangemeld voor onze nieuwsbrief, als u dat wilt kunt u zich natuurlijk via het formulier aanmelden wat zich op elke pagina bevindt!

Friday the 3rd. Zeilen met traditionele zeilschepen - Joomla Site Templates